afbeelding1afbeelding2afbeelding3

Party

Een geslaagd trouwfeest is natuurlijk een must. Een feest waar al je vrienden en familie zich vermaakt. De juiste muziek, aankleding en sfeer bepalen in grote mate hoe men zich het feest zal herinneren. Laat ons uw wensen weten of laat u inspireren door onze mogelijkheden en wij verzorgen voor u een heel speciaal feest. Met uw wensen en budget bepalen we de hapjes en drankjes die we kunnen aanbieden en welk entertainment we mogen boeken. U heeft er geen omkijken naar en iedereen zal een topdag hebben.

 

Onze locatie biedt veel extra ruimte als spelletjeskamer, workshopruimte, garderobe, omkleedruimte etc. Kijkt u voor een kleine inzage in de entertainment mogelijkheden Staat er niet bij wat u zoekt, dan gaan wij voor u op zoek.

 

Restaurant/loungecafé
voor diners, feesten, borrels, dance & clubnights
De begane grond van Strand West is groot genoeg voor een feet tot 500 personen, maar intiem genoeg voor een feest voor 50. Wij stylen de ruimte zo dat hij de geschikte grote heeft voor uw goep en wensen. E.e.a. in overleg met u en de styliste.
 

Huur geheel paviljoen (binnen)
Onder bepaalde voorwaarden is er de mogelijkheid om het gehele paviljoen te huren. De huurprijs is afhankelijk van het aantal personen/ baromzet. 

 

Terras
Een stuk terras kunnen wij voor u reserveren. Afhankelijke van de grote, tijdsmoment en duur en de gevraagde inrichting kunnen wij u een prijs geven. Het strand en overige stukken terras zullen ten alle tijden voor bezoekers van Strand West beschikbaar blijven

 

DRINK & EET MOGELIJKHEDEN

A LA CARTE
BUFFET
TAPAS en/of SNACKS
BBQ’s
ONTBIJT OF LUNCH
Bij Club Strand West kunt u een reservering maken voor ontbijt tot walking dinner. Van simpel stamppotbuffet tot excluieve BBQ. Kijk bij eten voor de mogelijkheden.

 

BORRELEN

Er zijn verschillende mogelijkheden die we kunnen aanbieden voor een borrel.

Arr 2 (alleen als aanvulling op arr 1,3 en 4)
Biologisch bar:
Diverse biosappen, wijn en biologisch bier
Prijs op aanvraag.

Arr 3
Dutchbar:
Bier, fris, huiswijn en binnenlands gedistilleerd:
1e uur €10,00 p.p.
Ieder uur daarna €5,00 p.p

Arr 4
Internationale bar:
Bier, fris, huiswijn, binnen en buitenlands gedistilleerd (excl. champagne en cocktails)
1e uur €15,00
Ieder uur daarna €7,50

 

DJ

Inhuren DJ of andere optredens:
Een DJ is in te huren. Strand west heeft regelmatig DJ’s geprogrammeerd in het loungecafé en we beschikken over een breed scala aan DJ met verschillende draaistijlen.

De kosten van de DJ gaan v.a. € 100,00 per uur.
De huur van de apparatuur € 100,00
Huur Dj installatie € 200,00

De mogelijkheid bestaat dat u een eigen DJ inhuurt. Indien hij eigen apparatuur meenement rekenen wij installatiekosten door onze technische man.

 

Disco
Voor de volwassenen en kinderen zijn er mogelijkheden om een ‘disco’ te organiseren in Club Strand West. U huurt uw eigen disco op onze eerste etage  Zie zaalhuur bij prijzen. Indien u interesse hebt in een van de bovenstaande mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons via boekingen@strand-west.nl Indien u ons uw wensen kenbaar maakt, doen wij u zo snel mogelijk een passend voorstel. Ook voor het maken van een afspraak kunt u via dit emailadres bij ons terecht.

 

Boottochten

Met de boot vanuit Strand West voor een puzzeltocht, een stadswandeling etc. het is allemaal mogelijk. Indien gewenst kan de boot naar uw wens gestyld worden en kan u, afhankelijk van het aantal mensen aan boord, loungen, hangen, een hapje eten en een drankje drinken. Kijk voor meer informatie bij Total X & Strand West.

 

Entertainment

Natuurlijk kunt u uw bruiloft rustig vieren bij ons, maar mocht er behoefte zijn aan spectaculaire acts of mooie optredens dan regelen wij dat graag voor u. Van rolschaatsende operazangeres tot chocoladefontein, van circque de Soleil act tot dichter, van DJ tot zangeres, wij hebben al met diverse artiesten samen gewerkt en weten welke er het beste bij uw dag past. U meld ons uw wensen en wij vervullen ze.

 

Visagie, training, zonnebanken en kapper

Als voorbereiding op uw huwelijk zullen er wel wat bezoekjes naar zonnecentre, beautysalon, kapper en sportschool plaatsvinden. Daarin kunnen wij u ook van dienst zijn. Strand west is een onderdeel van Shape all-in, waar een professioneel team voor u klaar staat om u in de gewenst ‘look’ om te toveren. Personal training, kleuranalyse, schoonheidsbehandelingen, bruin worden, manicure of kunstnagels, wij maken de afspraken voor u en zorgen dat alles naar wens geregeld wordt. Zelfs een mental coach is aanwezig om te consulteren. In de fijne sfeer van het fitnesscentre zal het niet moeilijk zijn uzelf te motiveren. Een groot scala aan lessen en fitnessapparatuur staat tot uw beschikking. Voor u als bruidspaar zijn er geen inschrijfkosten!


Foto en of film

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bruiloft vast te leggen. Een hele leuke manier is te vinden op www.bruiloftcamera.nl maar ook foto’s en film gemaakt op uw dag en gepresenteerd als een mooie presentatie op DVD behoren tot de mogelijkheden. Wij werken samen met www.imagesinmotion.nl en kunnen hen van harte aanbevelen.

Natuurlijk is het heel gezellig om na de bruiloft met familie en ceremoniemeesters af te spreken en de trouwfilm en fotopresentatie te bekijken via onze beamers onder het genot van een drankje en een hapje.


Meerjaren huwelijksfeest

Ook voor het bronzen, zilveren of gouden bruiloftsfeest kunt u gebruik maken van al onze mogelijkheden. Een onvergetelijk feest kunnen wij u garanderen.