afbeelding1afbeelding2afbeelding3

Receptie

Een mooie rustige receptie behoort tot de mogelijkheden, maar ook een spectaculaire. Aparte drankjes, hapjes, muziek, act etc. Laat u fantasie gaan en wij vullen het plaatje in.


Brunch, lunch, buffet, bbq of diner

Van simpel tot exclusief, voor ieder budget kan er iets moois geserveerd worden. Wat te denken van een heerlijke BBQ (ook voor de vegetariërs) die we zelfs in de winter voor u kunnen organiseren. Met of zonder aanbouw-tenten, buitenverwarming, vuurkorven, fakkels etc. Uw ideeën zijn natuurlijk ook welkom.

 

DRINK & EET MOGELIJKHEDEN

A LA CARTE
BUFFET
TAPAS en/of SNACKS
BBQ’s
ONTBIJT OF LUNCH
Bij Strand West kunt u een reservering maken voor een ontbijt of lunch, BBQ of 7 gangen walking dinner. Kijk bij Strand West en eten voor alle mogelijkheden.

 

BORRELEN

Er zijn verschillende mogelijkheden die we kunnen aanbieden voor een borrel.

Arr 2 (alleen als aanvulling op arr 1,3 en 4)
Biologisch bar:
Diverse biosappen, wijn en biologisch blond bier.
Prijs op aanvraag.

Arr 3
Dutchbar:
Bier, fris, huiswijn en binnenlands gedistilleerd:
1e uur €10,00 p.p.
Ieder uur daarna €5,00 p.p

Arr 4
Internationale bar:
Bier, fris, huiswijn, binnen en buitenlands gedistilleerd (excl. champagne en cocktails)
1e uur €15,00
Ieder uur daarna €7,50


DJ

Inhuren DJ of andere optredens:
Een DJ is in te huren. Strand west heeft regelmatig DJ’s geprogrammeerd in het loungecafé en we beschikken over een breed scala aan DJ met verschillende draaistijlen.

De kosten van de DJ gaan v.a. € 100,00 per uur.
De huur van de apparatuur € 100,00
Huur Dj installatie € 200,00

De mogelijkheid bestaat dat u een eigen DJ inhuurt. Indien hij eigen apparatuur meenement rekenen wij installatiekosten door onze technische man.

 

Disco
Voor de volwassenen en kinderen zijn er mogelijkheden om een ‘disco’ te organiseren in Club Strand West. U huurt uw eigen disco op onze eerste etage. Zie zaalhuur voor de huurprijzen.  Indien u interesse hebt in een van de bovenstaande mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons via boekingen@strand -west.nl. Indien u ons uw wensen kenbaar maakt, doen wij u zo snel mogelijk een passend voorstel. Ook voor het maken van een afspraak kunt u via dit emailadres bij ons terecht.