afbeelding1afbeelding2afbeelding3

Aankomen per boot, trouwen met je voeten in het zand of flaneren van de trap, Strand West is de perfecte locatie voor een onvergetelijke trouwdag!!

Strand West is een officiële trouwlocatie, bij ons is het mogelijk om op één locatie uw dag compleet te maken,  van het ja-woord  geven tot een 3-gangen diner of een heerlijke BBQ en een spetterend feest.

Een gezellige ongedwongen sfeer, een professionele keuken, heerlijk (verwarmd) terras met uitzicht over het IJ, gastvrije bediening en nog veel meer. Dit maakt ons een uitstekende locatie voor recepties, bruiloften en feesten. Een bruiloftsfeest kunt u bij ons vieren gemoedelijke klein of groots tot 300 gasten!

Wat uw wensen ook zijn; wij denken graag met u mee en geven u met alle liefde advies zodat u zorgeloos naar jullie dag kunt toeleven.

 

Waarom trouwen bij Strand-west

  • Unieke trouwlocatie in de houthavens van Amsterdam
  • Goed bereikbaar
  • Ruime parkeergelegenheid op loopafstand
  • Complete bruiloft op 1 locatie
  • Enthousiast en vriendelijk personeel
  • Betaalbaar
     

Officiële Trouwlocatie

 

Strand West is een officiele trouwlocatie.

Het ja-woord kunt u bij ons geven met de voeten in het zand, of binnen in één van onze stijlvolle ruimtes. Natuurlijk kunnen wij elke plek stylen naar uw wens

Ceremonie

De officiële ceremonie vindt plaats onder begeleiding van de ambtenaar, maar het verloop bepaalt u zelf. Afsluiten met een champagne toost of een cocktail, een ballonnenregen of een spectaculaire act. Van simpel tot heel exclusief; wij regelen het voor u. Mocht u letterlijk in het huwelijksbootje willen stappen dan kun u bij ons voor de deur opstappen en/of uitstappen.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Voor meer informatie vult u het offerteformulier in op de website of neem contact met ons op 020-6826310